غذاهای معروف چین

امروزه غذا های چینی در بسیاری از رستوران های کشور های آسیایی و حتی اروپایی، با سبک های مختلفی عرضه می شوند.  در ایران هم، انواع غذا های چینی طرفداران خاص خود را دارد. غذا های چینی به سبک های تند، شیرین و حتی شور هم طبخ می شوند، در نتیجه برای سلیقه های مختلف غذایی، می توان غذای چینی پیدا کرد. 

 

اردک پکینگ (Peking duck)

گوشت اردک با پوست نازک و ترد آن یکی از غذاهای محبوب چینی‌هاست. این غذا با پنکیک پیازچه، خیار و سس هویسن سرو می‌شود. این غذا از غذاهای موردعلاقه مردم پکن است.

یو ژیا مو(iou jia mo)

یو ژیا مو برگر چینی هاست، که از گوشت چرخ‌کرده سرخ‌شده به همراه پیاز تشکیل‌شده که در نان پیچیده می‌شود.

مرغ بگار (beggar's chicken)

 بگار به معنی سائل  و فقیر، برخلاف نام آن غذایی بسیار غنی و خاص است که طبخ آن به مهارت زیادی نیاز دارد. این غذا که از مرغ شکم پر با گوشت چرخ‌کرده و قارچ درست‌شده  در برک نیلوفر آبی پیچیده شده و با خاک رس پخت می‌شود. پس از طبخ کامل غذا، خاک رس اطراف مرغ شکسته شده و مرغ بگار آماده سرو می‌شود.

تخم‌مرغ صدساله (Century eggs)

 همان‌طور که از نام آن برمی‌آید تخم‌مرغ، اردک یا بلدرچین در ترکیبی از خاک رس، خاکستر، نمک، آهک و پوست برنج برای هفته‌ها یا ماه‌ها چال می‌شود و طی فرآیندی رنگ، بو و مزه آن تغییر خاصی می‌کند.