غذاهای معروف ارمنستان

ارمنستان با بیش از ۲۰۰۰ سال تمدن، غذاهای محلی  و ستتی خاصی دارد که بسیار مشهورند. در این مطلب برخی از غذاهای اصلی ارمنستان را به شما معرفی میکنیم

باستورما (Basturma)

این غذا شامل گوشت گاو خشک و چاشنی دار شده با ادویه هایی مثل سیر، فلفل سیاه، زیره سبز و فلفل قرمز است معمولا این غذا را با کمی نان لواش یا پنیر میل میکنند.

خاشلاما (Khashlama)

خاشلاما نیز یکی از قدیمی‌ترین و مشهورترین غذاهای محلی ارمنستان است که از گوشت بره به همراه سبزیجات تهیه می‌شود.

خوراک گوشت با سس انار (Veal)

این خوراک مخصوص کسانی است که طعم انار را دوست دارند خوراک ترد و خوشمزه‌ای از ترکیب گوشت و طعم ملس انار. انار در این سرزمین بسیار فراوان است و میتوان گفت که به گونه ای سنبل این کشور است و در غذاهای بسیاری استفاده می شود.

مانته (Mante)

مانته نوعی پیراشکی است که با گوشت چرخ شده گاو یا گوسفند سرخ میشود و به همراه طعم دهنده سیر، ماست و سس گوجه فرنگی سرو میشود.